Meistä

Tervetuloa EXS Toysiin, Euroopan johtavaan aikuisten lelukauppaan, jota ylläpitää ylpeänä arvostettu suomalainen yritys, jolla on vuosien kokemus alalta. Yli 12 000 tuotteen myymälässämme on vertaansa vailla oleva valikoima aikuisten leluja ja tarvikkeita jokaiseen mieltymykseen ja toiveeseen. Klassisista suosikeista huippuinnovaatioihin, me lyömme jatkuvasti rajoja tarjotaksemme asiakkaillemme markkinoiden uusimmat ja jännittävimmät tuotteet.


EXS Toysilla asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Asiantuntijatiimimme on sitoutunut tarjoamaan poikkeuksellista palvelua, varmistamaan vaivattoman ostokokemuksen ja nopean avun aina tarvittaessa. Huomaamattomalla toimituksella ja pakkauksella kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja varmistamme, että heidän tilauksensa saapuvat turvallisesti ja turvallisesti.

Innovaatio on toimintamme ytimessä. Pyrimme pysymään kehityksen kärjessä tekemällä yhteistyötä johtavien tuotemerkkien kanssa ja esittelemällä eksklusiivisia tuotteita, joita et löydä mistään muualta. Sitoutumisemme innovaatioihin tarkoittaa, että asiakkaamme voivat aina odottaa jotain uutta ja jännittävää tehdessään ostoksia meillä.

Mutta omistautumisemme ei lopu tähän. EXS Toys on myös syvästi sitoutunut yhteisöömme tukemalla seksuaaliterveysjärjestöjä ja edistämällä seksuaalikasvatusaloitteita. Uskomme positiivisen ja tietoisen lähestymistavan edistämiseen seksuaaliseen hyvinvointiin sekä yrityksessämme että sen ulkopuolella.

Lisäksi olemme ylpeitä voidessamme noudattaa eettisiä ja kestäviä käytäntöjä kaikessa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet vaikuttamaan positiivisesti ympäröivään maailmaan aina ympäristöystävällisten materiaalien käytöstä reilujen työkäytäntöjen tukemiseen.

Ja älkäämme unohtako kanssamme ostosten etuja! EXS Toys tarjoaa säännöllisesti eksklusiivisia tarjouksia, alennuksia ja kampanjoita arvostetuille asiakkaillemme, mikä tekee toiveidesi täyttämisestä kanssamme vieläkin palkitsevampaa.

Koe ero EXS Toys -lelujen avulla ja lähde aistilliselle löytömatkalle, joka poikkeaa muista. Osta nyt ja selvitä, miksi olemme aikuisten lelujen ja tarvikkeiden eurooppalainen kohde.